RU
 

Дівчина Бонда розповіла про насильство в шлюбі з відомим актором

Корреспондент.biz,  4 травня 2020, 15:19
0
668
Дівчина Бонда розповіла про насильство в шлюбі з відомим актором
Фото: rock-cafe.info
Пара була одружена чотири роки

Зірка фільмів Рожева пантера в шлюбі відрізнявся емоційним насильством. Він взяв під повний контроль життя своєї дружини.

 
 
 
Шведська актриса, модель і колишня дівчина Бонда - Брітт Екланд - вперше розповіла про те, що їй вдалося пережити в шлюбі із зіркою картини Рожева пантера Пітером Селлерсом. Зокрема, актор пив і вживав наркотики, пише The Guardian.
 
77-річна Екланд була одружена із Селлерсом з 1964 по 1968 рік.
 
Шведка зізналася, що її екс-чоловік боровся з наркотичною та алкогольною залежностями, а також страждав від біполярного розладу.
 
По відношенню до дружини знаменитість виявляв емоційне насильство. Селлерс ревнував дружину, поводився агресивно, сам купував їй речі, незважаючи на її смаки і бажання. Він то залякував дружину розлученням, то задаровував її подарунками.
 
Пітеру Селлерсу світову популярність принесла роль інспектора Клузо у фільмі Рожева пантера. Селлерс пішов з життя в 1980 році. Він був одружений чотири рази.
 
Брітт Екланд найбільш відома завдяки ролі дівчини Бонда в стрічці Людина із золотим пістолетом. Також вона знімалася в фільмах Плетена людина, Королівський блиск, Прибрати Картера та інших.
 
Як ми писали раніше, ревнива американка напала на свого хлопця і вкусила його за пеніс.
 
Також нагадаємо, що росіянин відкусив вухо дівчині, яка розлучилася з ним. Хлопець настільки був розлючений рішенням коханої піти від нього, що під час сварки відкусив їй шматок вуха. Дівчину госпіталізували, а її бойфренду дали реальний термін.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ревностьбракактернасилиеженамужсупруги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...