Xiaomi почала розробку прошивки MIUI 13 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi почала розробку прошивки MIUI 13

Технології&Авто
349
Відразу ж після презентації програмної оболонки Xiaomi MIUI 12 компанія повідомила про початок розробки наступної версії фірмового ПЗ.
Команда MIUI User Research Team звернулася до шанувальників бренду із заявою про продовження розвитку прошивки, і попросила вже зараз внести свої пропозиції щодо її функцій і дизайну.
На сайті спільноти Mi Community China виробник поцікавився у користувачів, які функції і особливості дизайну вони хотіли б бачити в MIUI 13. Опублікований пост включає цілу низку питань, що стосуються меню камери, екосистеми розумного будинку, продуктивності, звукових ефектів, персоналізації, роботи хмарних сервісів, системної анімації, безпеки і багатьох інших нюансів, пов’язаних з прошивкою.
Анонс тринадцятої версії фірмової програмної оболонки очікується в 2021 році, проте підготовку до релізу команда MIUI User Research Team почала вже зараз. Раніше голова бренду заявив, що ПЗ — це «душа мобільних пристроїв, і воно певною мірою навіть важливіше за використовуване в смартфонах залізо».
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас