У схованці з документами з Гонконгу митники Києва виявили 205 діамантів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У схованці з документами з Гонконгу митники Києва виявили 205 діамантів (фото)

Кримінал
1710
У міжнародному експрес-відправленні документального характеру співробітники митного поста “Спеціалізований” спільно з управлінням по боротьбі з митними правопорушеннями та міжнародної взаємодії Київської міської митниці ДФС виявили схованку з діамантами, повідомляється на сайті Київського управління ДФС.
Мішечок з прозорими каменями був у спеціально вирізаному у документах прорізі. Відправка надійшла в Україну з Гонконгу. Отримати коштовності мав наш співвітчизник, житель одного з регіонів України.
У схованці з документами з Гонконгу митники Києва виявили 205 діамантів (фото)
Невластиве для документів вкладення митники помітили під час здійснення митного контролю за допомогою рентгенологічного обладнання. За результатами митного огляду співробітники митниці нарахували 205 каменів прозорого кольору.
Згідно з експрес-тестом виявлені камені є діамантами. Їх вартість, чистоту і якість ограновування встановлюватимуть вже експерти-гемологи.
А поки триває протоколювання виявленого правопорушення за ознаками порушення митних правил, передбачених ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкції статті передбачають конфіскацію виявлених предметів правопорушення та штраф у розмірі 100% їх вартості.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас