BMW M2 отримає 400 “коней”

Більше року тому генеральний директор «M division» підтвердив розробку наступника 1-Series M Coupe. На якийсь час ми забули про нього, але тепер з’явилася нова інформація, яка обіцяє, що авто отримає ім’я M2, а його дебют на ринку відбудеться в 2016 році.
Набагато цікавіше звучать характеристики «малюка». Згідно з інформацією джерела, під капотом розташовується знаковий шестициліндровий двигун, встановлений на топової версії 2-Series, але його потужність складе 380, а може і 400 кінських сил. Вона буде передаватися на задні колеса через 6-ступінчасту механічну коробку передач або 8-ступінчасту автоматичну. Причому у другій комплектації в стандартній комплектації використовується електронний диференціал підвищеного тертя, Враховуючи, що BMW M235i розганяється до «сотні» за 4,8 секунди, від гарячого M2 варто очікувати результат в районі 4 секунд.

Що стосується зовнішнього вигляду, то 2016 BMW M2 повинен отримати обвіс, що має подібності з трекової версії M235i Racing. Використання вуглецевого волокна для деяких компонентів дозволить знизити вагу кузова, плюс в салоні будуть встановлені різні смаколики M-версій, включаючи спортивні ковшоподібні сидіння, спортивне кермо і педалі. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News