RU
 

Санітра: Тищенко не такий поганий, як багато хто думає після естафети

iSport.ua,  20 грудня 2018, 21:23
0
193
Санітра: Тищенко не такий поганий, як багато хто думає після естафети

Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував спринтерську гонку в Нове-Мєсто.

 
Старший тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра прокоментував підсумки спринтерської гонки в Нове-Мєсто.
 
"Після такої поганої гонки, як пробігли в естафеті в Гохфільцені, було важко налаштувати спортсменів на впевнені виступи. Але на стрільбі хлопці впоралися так, як потрібно це робити в гонках Кубка світу, тому стріляниною я задоволений. Тільки Артем Тищенко не показав того, що вміє.
 
Діма Підручний вже перед стартом був дуже сконцентрований, провів хороше пристрілювання. Сьогодні він провів найкращу для себе гонку в цьому сезоні. Поступово форма поліпшується, але в кінці поки не вистачає сил на останнє коло. Ще відчувається пауза внаслідок хвороби на старті сезону. Але я ним дуже задоволений. Сьогодні йому трохи не пощастило, тому що до моменту старту траса вже була сильно розбита, як і для Артема Тищенка.
 
Артем Прима дуже багато програв на першому колі, але далі біг так, як треба. Ще не готовий сказати, чому так слабо почав гонку - вже на першому колі програв 40-45 секунд.
 
У Сергія Семенова є істотний прогрес, і його гонкою я також задоволений. Артем Тищенко мав шанс поцілити в очки, але два промахи для нього - дуже багато. Але насправді Артем не такий поганий, як багато хто думає після естафети", - зазначив Санітра.
 
Відзначимо, що за підсумками спринту троє українців потрапили в очкову зону.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі