День фінансів, 4 січня: пріоритети медреформи, виплати за боргом перед МВФ, статистика розмитнення авто на "єврономерах" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 січня: пріоритети медреформи, виплати за боргом перед МВФ, статистика розмитнення авто на "єврономерах"

834
4 січня, п’ятниця. Про плани уряду на 2019 рік.
На чому зосередиться медреформа в 2019 році. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман виділяє 5 пріоритетів медичної реформи. А це: подальший розвиток Сімейної медицини, запуск програми “Доступні ліки”, запуск програми “Безкоштовна діагностика”, також буде продовжено модернізацію екстреної медицини, і одним з найважливіших завдань прем’єр називає побудову сучасних кардіоцентрів.
НКРЕКП планує перевірити 20 облгазів. Позапланові перевірки плануються на підставі численних звернень громадян через донарахування їм обсягів природного газу. Комісія планує перевірити 20 операторів газорозподільних мереж. Порушників може очікувати штраф 850 тисяч гривень.
Погашення боргу перед МВФ. ​​У 2019 році Україна зобов’язана виплатити МВФ 1 325,476 млн СПЗ (спецправа запозичення). За курсом НБУ на початок січня це становить близько 1,8 млрд доларів. Перший платіж МВФ заплановано на 1 лютого.
Модернізація зупинок громадського транспорту. У Мінрегіоні планують створювати зручну громадську інфраструктуру для людей. Пропонують зупинки облаштовувати громадськими санвузлами, електронними табло з розкладом руху, схемами і картами мікрорайонів, банкоматами.
Скільки авто на єврономерах розмитнили за новим законом. З 25 листопада 2018 року ДФС провела розмитнення 16,5 тис. автомобілів з іноземною реєстрацією за пільговими умовами. Найбільшу кількість транспортних засобів було оформлено в Києві – 3037 авто, Волинській – 2642, Чернівецькій – 2058 і Закарпатській -1137 областях.
Тестування картки Visa із змінним CVV. У США почали тестування кредитних карток зі змінним кодом перевірки автентичності CVV, який вказано на зворотному боці банківської картки. Динамічно змінюване значення CVV відображається на зворотному боці такої картки на e-ink екрані і змінюється відповідно до алгоритму, наданого платіжною системою Visa. Експерти очікують, що така система дозволить протидіяти шахрайству з кредитними картками в Інтернеті.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас