10:00 05.02.2021

Презентація результатів першого всеукраїнського системного дослідження відчуття безпеки і запиту громадян на право збройного самозахисту

1 хв читати

У п'ятницю, 5 лютого, о 10.30 в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Презентація результатів першого всеукраїнського системного дослідження відчуття безпеки і запиту громадян на право збройного самозахисту".

Чи відчувають українці себе в безпеці? Чи розраховують вони на вчасний приїзд поліції? І чи хочуть громадяни України законно володіти короткоствольною зброєю для самозахисту?

Учасники: організатор дослідження, керуючий партнер консалтингової компанії "PGR Consulting Group" LLC Руслан Рохов; виконавець дослідження, заступник директора дослідницької компанії "Info Sapiens" Інна Волосевич; замовник дослідження, голова Наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін; автор альтернативного законопроекту 4335-1 "Про цивільну зброю і боєприпаси", народний депутат України Андрій Шараскін  (вул. Рейтарська, 8/5а). Трансляція прес-конференції буде доступна на каналі Youtube агентства "Інтерфакс-Україна". Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (097) 782-69-78.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА