Hyundai і Baidu займуться розвитком «Інтернету транспортних засобів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai і Baidu займуться розвитком «Інтернету транспортних засобів»

Технології&Авто
57
Компанії Hyundai Motor Group і Baidu підписали угоду про співпрацю, метою якої є розробка передових технологій для підключених автомобілів.
Мова йде про розвиток концепції «Інтернету транспортних засобів» (IoV). Партнери вважають, що Інтернет речей (IoT) є основою підключеної мобільності, а тому відповідний напрям є дуже перспективним. Угода про співробітництво зачіпає кілька галузей.
Зокрема, Hyundai і Baidu мають намір спільно розробити службу підключеного автомобіля, яка надаватиме різноманітний автомобільний контент. Це, наприклад, відомості про ситуацію на дорогах, оновлювані в реальному часі з використанням великих даних, карт і штучного інтелекту.
Ще один напрямок співпраці – розробка серійних автомобілів Hyundai з вбудованою операційною системою Xiaodu In-Car OS. Названа платформа являє собою комплексне і багаторежимне IoV-рішення з елементами штучного інтелекту.
В даний час система включає чотири компоненти: приладову панель, «розумне» дзеркало заднього виду, інформаційно-розважальну систему і авторобота. Останній імітує різноманітні емоції для спілкування з водієм і служить посередником для взаємодії з автомобілем.
Нарешті, партнери мають намір розробити ефективну службу розпізнавання мови на базі технології обробки природної мови Baidu. У складі цієї системи планується залучити засоби шумозаглушення Hyundai, які фільтрують фонові шуми і підвищують чіткість команд.
«Зближення телекомунікаційних технологій і автомобільної промисловості відбувається з безпрецедентною швидкістю, мотивуючи нас до розробки нових рішень для клієнтів. В рамках нашого партнерства з Baidu ми розробимо кращі в галузі підключені автомобілі, що перевершують очікування клієнтів», – заявляє Hyundai.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас