RU
 

Жорстка посадка A321: половина пасажирів відмовилася летіти до Криму

Корреспондент.net,  16 серпня 2019, 07:33
0
852
Жорстка посадка A321: половина пасажирів відмовилася летіти до Криму

Усі пасажири отримають компенсацію за авіарейс, що закінчився аварійною посадкою. Тим, хто відмовився продовжити подорож, а таких за різними даними від 101 до 154 осіб, - повернуть гроші за квиток.

Близько половини пасажирів лайнера A321 Уральських авіаліній, який здійснив аварійну посадку в Підмосков'ї, відмовилися продовжити політ до Криму. Про це у четвер, 15 серпня повідомляє РБК.

Як випливає з повідомлення авіакомпанії, їм буде оформлене повернення квитків. Крім того, пасажири отримають компенсацію в розмірі 100 тисяч руб. Судячи з повідомлення Уральських авіаліній, йдеться про відмову 154 осіб - раніше 15 серпня в Сімферополь двома рейсами вирушили 72 пасажири. Всього на борту перебували 226 осіб і сім членів екіпажу.

Однак пізніше ТАСС з посиланням на прес-службу місцевого аеропорту написав, що в Криму приземлився ще один рейс, де перебувають ще 60 пасажирів А321. За даними агентства, раніше в Сімферополь вирушили 65 осіб. У такому випадку кількість відмов становить 101 особу.

З'явилося відео жорсткої посадки А-321 в полі

Як повідомлялося, в четвер аварійну посадку в Підмосков'ї здійснив літак А-321. У лайнера відмовили двигуни через потрапляння зграї птахів. Пізніше стало відомо, що за медичною допомогою звернулися 74 пасажири літака.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияКрымсамолет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі