Створено ігровий комп'ютер, що дозволяє майнити криптовалюту (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено ігровий комп'ютер, що дозволяє майнити криптовалюту (фото)

Технології&Авто
1406
Компанія Крипто Технолоджі представила ігровий комп’ютер з режимом майнінгу – Cashbox X-Gaming.
За інформацією, наданою розробником, Cashbox X-Gaming являє собою гібрид потужного ігрового комп’ютера та пристрою для видобутку криптовалют. Базова модель включає в себе процесор Intel i5/i7; дві відеокарти Nvidia GTX 1060/1070/1080 Ti, оперативну пам’ять DDR 4 (16-64 GB), якісну звукову систему 7.1.

Її хешрейт досягає 106 MH/S. Захист від нагрівання забезпечують 3 кулери 120мм, потужність охолодження розрахована із запасом. Вартість базової моделі – 51,5 тис грн, комплектація з більш потужними процесорами і відеокартами буде коштувати дорожче. Гарантія на обладнання — 3 роки.
У вільний від ігор час Cashbox X-Gaming майнить криптовалюту. Програмне забезпечення налаштовано і готове до роботи. Для перемикання між робочим/ігровим режимом і режимом майнінгу потрібно перезавантажити пристрій і вибрати гру або майнінг. Доступ в особистий кабінет на вибір користувача захищається парою логін/пароль або двофакторною аутентифікацією. Компанія надає безкоштовне навчання майнингу і цілодобову підтримку.
Зважаючи на те, що Cashbox X-Gaming — це GPU-майнер, то на ньому можна видобувати альткойни (всі криптовалюти, крім Bitcoin), уточнили в Crypto Technology.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас