RU
 

Росія проведе військові навчання в Криму

Корреспондент.net,  21 лютого 2021, 20:23
0
1007
Росія проведе військові навчання в Криму
Росія готує навчання в Криму

В ході навчань десантники відпрацюють питання десантування і техніки з подальшим захопленням об'єктів умовного противника.

Міністерство оборони Росії планує провести в березні навчання повітряно-десантних військ в анексованому Криму, повідомляє прес-служба відомства.

В ході навчань десантники відпрацюють питання десантування і техніки з подальшим захопленням об'єктів умовного противника і їх утриманням до підходу основних сил.

"Паралельно буде відпрацьована висадка десантно-штурмових підрозділів ПДВ на необладнане морське узбережжя з великих десантних кораблів Чорноморського флоту, а також ведення оборони морського узбережжя від висадки морського десанту умовного противника", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що в Криму після анексії півострова з'явилися нові військові об'єкти. Їх зафіксували фахівці Національного центру управління та випробувань космічних засобів України. Зокрема, на одному з найсвіжіших знімків зафіксовано селище Новоозерне, неподалік від озера Донузлав. В кінці 2020 року там, фактично посеред степу, з'явилася військова база.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Украина-Россия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі