RU
 

Підручний: Є відчуття нереалізованості

iSport.ua,  21 лютого 2021, 14:05
0
130
Підручний: Є відчуття нереалізованості

Капітан чоловічої збірної зазначив, що до чемпіонату світу підійшов на піку форми.

Український біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував свій виступ на чемпіонаті світу в Поклюці.

"Я вважаю, що 5 місце в естафеті на чемпіонаті світу - це дуже високий результат у такій конкуренції, яка зараз існує, адже багато топових команд позаду нас. Настрій після естафети чудовий. Дуже приємно, що ми постійно були на головних ролях у цій гонці. Думаю, нашим уболівальникам було приємно спостерігати за цією естафетою.

У командних перегонах просто вільніше почуваюся, тому що в естафетах можна більше ризикувати в тому плані, що є додаткові патрони. Та й велика відповідальність перед своїми товаришами по команді теж присутня. Тому намагаюся відпрацювати на максимумі, оскільки розумію, що треба не підвести команду. Можливо через це естафетні гонки у мене виходять краще.

В цілому на чемпіонаті світу є трохи відчуття нереалізованості, тому що за відчуттями ми з тренером і командою дійсно вийшли на пік форми на цей чемпіонат. З вдалою стрільбою я б міг боротися за медалі практично в кожній гонці, або ж бути в призах. Тому, звичайно, є відчуття нереалізованості. Дуже шкода, що не вийшло впоратися зі стрільбою. Чому так сталося? Як варіант, не все вдалося психологічно. Можливо, це одна з причин. Буду працювати над цим фактором більше, щоб реалізувати себе в подальших стартах і бути впевненим в собі", - зазначив Підручний.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі