RU
 

На західному кордоні України зникли черги

Корреспондент.net,  3 грудня 2018, 15:00
0
850
На західному кордоні України зникли черги
Фото: Госпогранслужба Украины
Останніми днями фіксується відсутність черг перед пунктами пропуску

На ділянці західного кордону фіксується зменшення пасажиропотоку на 5% і транспортних засобів майже на 15%.

 
Всі пункти пропуску на ділянці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України працюють у штатному режимі.
 
Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства у понеділок, 3 грудня.
 
 
"Всі пункти пропуску на ділянці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України працюють у штатному режимі на відміну від минулого тижня, коли власники авто з іноземною реєстрацією обмежували під'їзні шляхи до кордону", - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, в останні дні фіксується відсутність черг перед пунктами пропуску та зменшення кількості транспортного потоку, що перетинає державний кордон з країнами Євросоюзу.
 
"Після набрання чинності законодавчих норм щодо легалізації ввезених із порушенням митного і податкового законодавства автомобілів з європейською реєстрацією, на ділянці західного кордону фіксується зменшення пасажиропотоку на 5% і транспортних засобів майже на 15%", - відзначають прикордонники.
 
У відомстві вважають, що, в першу чергу, це пов'язано зі зменшенням кількості громадян, які раніше на автомобілях з іноземною реєстрацією кожні п'ять днів виїжджали за кордон.
 
Раніше повідомлялося, що в Закарпатській області у КПП Лужанка-Берегшурань з угорської сторони з'явилося "кладовище євроблях". Деякі з автомобілів вже розграбовані.
 
Нагадаємо, 25 листопада набрали чинності закони №8487 та №8488 про акцизи на легкові автомобілі, а також про посилення контролю над переміщенням і використанням автомобілів на іноземній реєстрації.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Протести євроблях
СюжетЧи вирішать проблему євроблях нові законопроекти?
Сюжет"Євробляхіада": продовження чи початок кінця?
СПЕЦТЕМА: Протести євроблях
ТЕГИ: Украинаавтомобилиграница
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі