07:34 08.01.2020

Пасажири і екіпаж українського літака, що зазнав аварії біля Тегерана, загинули

1 хв читати
Пасажири і екіпаж українського літака, що зазнав аварії біля Тегерана, загинули

За інформацією, яка уточнюється, пасажири і екіпаж українського літака, який розбився в Тегерані, загинули - Департамент консульської служби МЗС України

Заступник директора Департаменту - начальник Управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич повідомив, що за попередньою інформацією, пасажири і екіпаж пасажирського літака Міжнародних авіаліній України, що розбився в Тегерані, загинули.

"За попередньою інформацією представника авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, 8 січня 2020 року після зльоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні (м Тегеран) пасажирський літак авіакомпанії МАУ зазнав катастрофи і впав недалеко від аеропорту. За інформацією, яка уточнюється, пасажири вказаного рейсу і екіпаж загинули . Уточнена інформація за загиблими громадянами України буде відправлена додатково", - сказав заступник директора Департаменту - начальник Управління консульського забезпечення Василь Кирилич у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

За його словами, в Департаменті консульської служби створено оперативну кризову групу, телефон гарячої лінії - 238 17 77.

Як повідомив спікер цивільної авіації Ірану Рези Джафарзаде, на місці катастрофи літака на південному заході Тегерану зараз працює слідча група. "Після зльоту з міжнародного аеропорту Імама Хомейні він розбився між Парандом і Шахріяром", - сказав Джафарзаде, повідомляє Euronews в середу.

Як повідомлялося, пасажирський літак міжнародних авіаліній України розбився поблизу міжнародного аеропорту імені імама Хомейні в Тегерані, повідомило іранське інформагентство FARS.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА