07:17 05.12.2019

Бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"4 грудня збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... Втрат в результаті обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 2 обстріли неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

1 ворожий обстріл зафіксований в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", у Широкиного, з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА