8 липня 2020, 15:36

Як нардеп Клочко пов'язаний із забудовниками і до чого тут Біличанський ліс?

Головою комітету з питань місцевого самоврядування є народний депутат від "Слуги народу" Андрій Клочко. Саме від політичної волі цього політика залежить зараз ефективність адміністративної реформи країни.

Вирішується все в ручному режимі, як за старих добрих часів. Якщо навесні комітет говорив про те, що буде Переяслав-Хмельницький район, то вже його немає. І там громада шокована.

Такі ж танці під прикриттям слова "парламентаризм" у нас відбуваються з селищем Коцюбинське, де місцева влада, яка пов'язана з фігурантом антикорупціних розслідувань Володимиром Карплюком дерибанить Біличанський ліс. І в минулому складі парламенту, і в цьому ми постійно зверталися до комітету і передали не одну тисячу підписів з вимогою приєднати анклав Києва – селище Коцюбинське до столиці. У нас нема медицини, освіта не може забезпечити потреби громади, територія обмежена з усіх боків і по суті забудована, а бюджет злиденний. Ніяких показників для розвитку нема.

Представники "Слуги народу" переконували мене, що от-от прийде Новий рік і Кабмін, який проводить адмінреформу, яка передбачає нерозривність територій, нас приєднає до Києва. Бо хто був би дурний лишати в Києві дірку від бублика, без освіти, медицини і без грошей. Але ми не перші 10 років воюємо в цій політичній системі і знаємо, що групи впливу і інтереси забудовників вони стоять вище суспільного блага.

І щоб ніхто не сумнівався, що в лютому з нас роблять не частину Києва, а... самостійне ОТГ. Підробляються дані в паспорті, малюється "спроможність", ми шоковані піднімаємо питання в ЗМІ і в громаді, дякувати Дмитру Гуріну "Слуга народу" (нардеп округу, в який вкраплене Коцюбинське) створюється робоча група, яку поквапився очолити "для об'єктивності"... Андрій Клочко. Віднедавна мій улюблений парламентар.

І ця робоча група не засідає вже скоро 4 тиждень як. При цьому Клочко ширить кулуарами історію про те, що за нами, активістами, стоять забудовники. Ну, якщо це так, то Клочко – екоактивіст. Я до речі про те, що йому небайдуже доля нашого лісу давно знала. Він сам казав про це на засіданні підкомітету. Як виявилося, це дійсно його профіль.



І у нього чудова компанія захисників Біличанського лісу і зелених зон. Отець і кваліфікований магістр будівництва.



У нас до речі в селищі є теж отець від УПЦ КП, який забрав в громади садок, промишляє секондом і помічений у веденні сектантських семінарів і був місцевим депутатом. Коли ходили в Михайлівський, то нам пояснили, що все ок. Нема чого хвилюватися. Божий промисел, так сказать:) Так і тут... Кваліфікований магістр будівництва в палаті, прости Господи.

Просто чудова гільдія МАГів. І в ній є знані чародії! Осьо, головний екозахисник! Всі його знають і зараз всі "проплачені активісти" відхаркують дозволи, які надані в часи цього мага-чародія.



У цій команді бракує хіба Леоніда Черновецького. Тоді гільдія була б повна. Можна було б прирівняти до Міністерства магії і забудови.

Статутна діяльність передбачає "захист зелених зон" і "протидію" забудовникам. Це видно у кожному пункті. Переконайтеся самі.



Громада більше тижня тому відправила Клочку звернення. Його підписали понад 1000 мешканців селища з вимогою невідкладно скликати робочу групу, інакше Клочку люди всиловили недовіру і просять залишити співголовування в групі. За день – 1 000. Виборців в селищі десь 10 500.

Сьогодні 8 липня. Клочко, який пов'язаний із забудовниками, не квапиться працювати в робочій групі... Нахіба вона кому треба та робоча група і понад 1000 громадян та й всі мешканці, які лишаються без медицини і освіти... У них же свої плани... а про активістів завжди можна розповісти, що вони проплачені. І знаєте, які ми почвари? Ми ще й додумалися, щоб тиснуть на пана Клочка... А він ж не здається... Просто влаштував екофорпост і тримає захисну оборону Біличанського лісу. Кремінь!

Ну, словом, вирішили тупо кинути кілька десятків тисяч людей без швидкої, без доступу до медицини, без доступу до освіти, без грошей... Ну ясно що це все Клочко робить в інтересах збереження Біличанського лісу. Мене політик в фб давно забанив. Видно, передбачив, що може відчути тиск з боку таких страшних забудовників як я. Пане Клочко, тримайтеся! Ми не здамося!

Залишається надія, що в політичній системі є ядро, яке зможе вплинути на прийняття рішення в інтересах людей, бо те, що відбувається в комітеті – це лютий треш в ручному режимі.

Як і чому навчає Бужанський студентів Військового інституту Університету імені Тараса Шевченка?

У Військовому інституті Університету імені Тараса Шевченка відбувся захід. Запросили народного депутата ватника Максима Бужанського. Пост про це був спершу на Facebook-сторінці вишу, а потім зник...

Кравець – адвокат не України. Коли ним займеться СБУ?

"Не так страшні нам московські воші, як українські гниди". Це слова Симона Петлюри. Саме тому, аби швидше виграти війну, треба робити все можливе, щоб українські гниди заподіяли державі якомога менше шкоди...

Адвоката Медведчука Київрада може включити в регламентну комісію

Сьогодні, 30 травня, буде сесія Київради. За день до цього з'явився проєкт рішення, яким пропонують розподілити деяких депутатів по Комісіях...

Чи треба відновлювати Мінрегіон і що ''здобуло'' Мінінфраструктури?

В уряді у нас так буває, що ми якісь міністерства бездумно об'єднуємо, далі усвідомлюємо, що щось пішло не так і їх... героїчно роз'єднуємо. У ЗМІ вже написали про те, що Олександра Кубракова можуть зняти з посади віцепрем'єра і розділити Мінінфраструктури знову на два міністерства...

Інститут громадянського суспільства заявив про тиску з боку Мінвідновлення. Що відбувається?

Є в нас досить дивне міністерство. На його сайті стоїть логотип – Мінвідновлення, насправді його офіційна скорочена назва – Мінінфраструктури...

Що знову задумали нардеп Горобець і дерибанники Біличанського лісу?

Верховний Суд вже виніс рішення у справі щодо Біличанського лісу. І там прописано чорним по білому, що Коцюбинське – це анклав. Біличанський ліс – територія міста Києва...