19:19 25.07.2020

Російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню

З початку поточної доби російські найманці в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб ООС у соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" в районі Опитного противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, а по опорних пунктах ООС поблизу Водяного та Авдіївки зафіксований вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

За українським військовим поблизу Попасної і Оріхового, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російські найманці використовували міномети 120-го калібру.

Неподалік Троїцького і Новозванівки противник застосував 120-ти і 82-х мм міномети, а також - великокаліберні кулемети. Поблизу Новоолександрівки зафіксовано вогонь з мінометів 120-го калібру, а у Причепилівки- зі станкових протитанкових гранатометів.

Втрат серед українських військовослужбовців у результаті обстрілів немає.

"На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА