ua en ru

В Україні підтвердили нові випадки коронавірусу

В Україні підтвердили нові випадки коронавірусу Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Загальна кількість випадків коронавірусу зросла до 16

У середу, 18 березня, в Україні підтвердили ще 2 випадки коронавірусу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telgram-канал Міністерства охорони здоров'я.

За даними МОЗ, станом на вечір 18 березня в Україні загалом лабораторно підтверджено 16 випадків зараження коронавірусом COVID-19.

Зараження коронавірусом підтвердили у Чернівецькій (10), Житомирській (1), Київській (2), Донецькій (1) областях та Києві (2).

"Отримано за сьогодні пацієнтів 51 та 103 контактні особи. За даними регіональних лабораторій протестовані за сьогодні методом ПЛР 6 зразків, всі негативні", - додали в МОЗ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у народного депутата Сергія Шахова підтвердили захворювання коронавірусом. Нардеп перебуває в домашній самоізоляції. Всі особи, які контактували з хворим коронавірусом нардепом, пройдуть перевірку на коронавірус.

Також РБК-Україна писало, що у Чернігівській області зафіксували першу підозру на зараження коронавірусом. У Ніжині в інфекційне відділення госпіталізували жінку, яка нещодавно повернулася з Італії. У пацієнтки висока температура та ускладнене дихання.

Крім того, сьогодні у Києві з підозрою на коронавірус госпіталізували військового пенсіонера. Попередній тест на коронавірус був позитивний.