RU
 

Тренер Брюгге: Постараємося забити Динамо

iSport.ua,  12 серпня 2019, 19:20
0
99
Тренер Брюгге: Постараємося забити Динамо
Філіп Клеман

Головний тренер бельгійського Брюгге Філіп Клеман на прес-конференції перед матчем 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів розповів про плани команди на гру і стан гравців.

 
"Після 3-4 матчів зарано робити такі висновки. Але думаю, вже завтра можна буде сказати, чи зможемо ми витримати взятий темп. Поки ми намагаємося грати у футбол і готуватися до кожного матчу. А там буде видно. Сезон - це не спринт, це марафон. І до цього потрібно бути готовим.
 
У першому матчі в першому таймі грав топ-клуб Брюгге, а в другому - Брюгге-середнячок. Завтра ми знову спробуємо досягти топ-рівня. Ми будемо контратакувати і постараємося забити. На відбій грати не збираємося. Наше головне завдання - пройти в наступний раунд", - не став приховувати завдання на гру наставник.
 
Клеман зазначив, що більш-менш задоволений фізичним станом своїх футболістів, але завтрашня гра покаже, що і як.
 
Матч-відповідь Динамо - Брюгге відбудеться в Києві у вівторок, 13 серпня. Початок зустрічі о 20:30. За подіями цієї зустрічі ви можете стежити в онлайн трансляції на нашому сайті. У першому матчі Динамо поступилося бельгійцям з рахунком 0:1.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі