RU
 

Трамп назвав Тіллерсона "дурним, як пробка"

Корреспондент.net,  7 грудня 2018, 23:27
0
923
Трамп назвав Тіллерсона  дурним, як пробка
Рекс Тіллерсон і Дональд Трамп

Американський лідер відреагував на критику з боку екс-держсекретаря, який указав на його недисциплінованість.

 
Президент США Дональд Трамп заявив, що в колишнього держсекретаря Рекса Тіллерсона не було необхідних для цієї посади якостей. Таким чином американський лідер відреагував у Twitter на критику колишнього глави Держдепу.
 
"Майк Помпео відмінно працює, я ним дуже пишаюся. Його попередник Рекс Тіллерсон не володів необхідними розумовими здібностями. Він був дурний, як пробка, і я повинен був позбутися його якомога швидше. Він був страшенно ледачий. Тепер гра пішла зовсім по-новому, в Держдепі зовсім інший настрій!", - зазначив Трамп.
 
 
Раніше Тіллерсон в інтерв'ю телеканалу CBS розповів, що Трамп недисциплінований, довіряє лише своїм інстинктам і не любить читати, зокрема підготовлені для нього доповіді.
 
Екс-держсекретар вказав, що у нього неодноразово виникали розбіжності із главою держави і йому не раз доводилося застерігати Трампа від рішень, які могли б стати порушенням закону.
 
Нагадаємо, Тіллерсон, колишній глава корпорації Exxon Mobil, був призначений держсекретарем США в лютому 2017 року.
 
У березні 2018 року Трамп звільнив його, призначивши на це місце екс-главу ЦРУ Майка Помпео. Президент США тоді пояснив, що звільнення глави Держдепу викликане розбіжностями між ними, головною з яких є підхід до угоди з Іраном щодо атому.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАТрампДональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі