11:17 19.06.2020

У ЗСУ зафіксовано п'ятий летальний випадок від коронавірусу, загалом за добу 11 захворілих на COVID-19

2 хв читати
У ЗСУ зафіксовано п'ятий летальний випадок від коронавірусу, загалом за добу 11 захворілих на COVID-19

У Збройних силах України станом на ранок 19 червня зафіксовано п'ятий летальний випадок від коронавірусу, також підтверджено ще 11 нових випадків захворювання, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 19 червня у Збройних силах України хворіє 143 людини на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 242 людини", - йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Водночас зазначено, що у ЗСУ зафіксовано п'ятий летальний випадок від коронавірусу.

"Так, у зв'язку з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, 18 червня помер військовослужбовець Збройних сил України (Львівська область)", - йдеться в повідомленні.

За інформацією командування Медсил, військовослужбовець хворів із 4 червня 2020 року, проходив лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону Львова. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою, і військовослужбовець мав хронічні супутні захворювання, тому 10 червня пацієнта евакуювали до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" у Києві.

Проте 18 червня стан здоров'я пацієнта погіршився, реанімаційна бригада розпочала інтенсивну терапію, але настала зупинка серцевої діяльності. За наявною інформацією, у чоловіка, окрім COVID-19, були супутні захворювання.

Загалом за минулу добу у ЗСУ зареєстровано 11 нових випадків захворювання на коронавірус. Із них у Сарненській центральній районній лікарні перебуває на лікуванні один співробітник ЗСУ.

Також удома під наглядом медичної служби перебувають десять осіб (Київська область - 2 військовослужбовці, Вінницька область - 1 військовослужбовець, Волинська область - 1 військовослужбовець і Львівська область - 5 військовослужбовців). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема, самоізоляції) перебуває 386 людей. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби, - 22 людини.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок п'ятниці, 19 червня, новий антирекорд випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 за добу: виявлено 921 новий випадок інфікування, 19 людини з числа раніше захворілих померли, 586 одужали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА