12:57 24.07.2018

Савченко відмовилася проходити поліграф

1 хв читати
Савченко відмовилася проходити поліграф

Заарештована народний депутат Надія Савченко у вівторок відмовилася проходити поліграф через те, що до проведення експертизи не допустили її захисника, повідомив її адвокат Олександр Тананакін.

Як повідомив О.Тананакін агентству "Інтерфакс-Україна", ще однією причиною відмови стало невнесення до експертизи тих запитань, на яких наполягала Н.Савченко.

О.Тананакін наголосив, що практика проведення експертизи на поліграфі в рамках розслідування справи Н.Савченко дискредитувала цю процедуру в цьому процесі.

"Щодо подальшого розвитку подій, то там потрібно буде обговорити, порадитися, але, на мій погляд, ця експертиза себе вже дискредитувала", - зазначив адвокат.

Він також повідомив, що 8 серпня в Апеляційному суді м. Києва буде розглянуто скаргу сторони захисту на рішення Шевченківського райсуду від 14 липня про продовження арешту Н.Савченко ще на два місяці, після якого вона оголосила голодування.

Н.Савченко перебуває під вартою з 23 березня. 22 березня 2018 року Верховна Рада підтримала подання генпрокурора України Юрія Луценка й дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Н.Савченко. Її підозрюють у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади; посяганні на життя державних і громадських діячів, підготовці до вчинення терористичного акту, створенні терористичної групи чи терористичної організації, незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закупівельні агенції Міноборони зможуть використовувати кошти UNITED24 на потреби ЗСУ

Енергетики готуються до гроз і шквального вітру в найближчі години - Міненерго

На сумському напрямку оборону побудовано ефективно, сил і засобів для стримування ворога в разі його наступу достатньо - Генштаб

Генштаб ЗСУ: Уже сертифіковано 10 засобів "окопної РЕБ", більшість - українського виробництва

Під час реформи Генштабу ЗСУ його штатну чисельність планують зменшити на 60%

Насіров вийшов під заставу в 55 млн грн

Шмигаль обговорив із делегацією Сенату Польщі військову підтримку, санкції проти РФ і конфіскацію російських активів

Суд ООН наказав Ізраїлю негайно зупинити операцію в Рафасі

Охоронця харківського магазину засуджено до 5 років в'язниці за коригування ударів РФ по місту - прокуратура

ЗСУ ставлять за мету широке впровадження ШІ - заступник головнокомандувача

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА