RU
 

У французькому Нанті відбулися зіткнення молоді з поліцією

Українська служба DW,  4 липня 2018, 08:21
0
102
У французькому Нанті відбулися зіткнення молоді з поліцією
Молодики з коктейлями Молотова атакували поліцейських в Нанті

Нападники закидали поліцейських "коктейлями Молотова". Причиною зіткнень стала загибель 22-річного чоловіка, застреленого правоохоронцем під час поліцейської перевірки.

У французькому Нанті ввечері у вівторок, 3 липня, сталися сутички між поліцією і групами молодих людей, які закидали правоохоронців "коктейлями Молотова". Причиною заворушень стала загибель 22-річного чоловіка, якого застрелили співробітники поліції.

В ході зіткнень молодики спалили кілька автомобілів та підпалили торговельний центр. Прокурор Нанта назвав ситуацію в районі міста, де відбулися заворушення, "дуже неспокійною", інформує агенція AFP. За його словами, очікується прибуття додаткових співробітників поліції.

За інформацією поліцейських, ввечері у вівторок правоохоронці зупинили автомобіль, за кермом якого перебував молодий чоловік. Той, замість того щоб підкоритися вимогам поліцейських, спрямував автомобіль на правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь на ураження. Водій автомобіля помер у лікарні. Розпочалося розслідування з метою прояснити "факти і визначити, за яких обставин поліцейський застосував свою зброю", повідомили в прокуратурі міста.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі