07:31 27.11.2019

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

Незаконні збройні формування 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"26 листопада озброєні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно ... Втрат в результаті обстрілів серед військовослужбовців об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 5 обстрілів: неподалік Луганського і двічі у Кримського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Новотошківського - з мінометів калібру 82 мм, знарядь БМП-1, автоматичних гранатометів, РПГ і стрілецької зброї; у Троїцького - зі станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстрілам піддалися наступні населенні пункти: Старогнатівка, Широкино, Березове.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат не було", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА