RU
 

Зросла кількість затриманих на мітингах у Росії

Корреспондент.net,  23 січня 2021, 23:59
0
933
Зросла кількість затриманих на мітингах у Росії
Правозахисники повідомили про більш ніж три тисячі затриманих на мітингах у Росії

За інформацією правозахисників, більше третини від загальної кількості затриманих - у Москві. На другому місці - Петербург.

 
Під час протестних мітингів на підтримку опозиціонера Олексія Навального по всій Росії затримали більш як три тисячі осіб. Про це в суботу, 24 січня, повідомляє ОВД-Инфо.
 
Правозахисники повідомляють, що на 23:43 мск всього по країні затримали 3 068 осіб. Найбільше їх у Москві - 1 167. На другому місці - Санкт-Петербург (466 затриманих), на третьому - Новосибірськ (96 осіб).
 
Також вони відзначають, що загальна кількість затриманих може змінитися.
 
Раніше правозахисники повідомляли про майже 2,7 тис. затриманих. За даними дитячого омбудсмена Анни Кузнєцової, серед них більше 300 неповнолітніх.
 
У суботу в багатьох містах Росії пройшли несанкціоновані акції протесту на підтримку опозиціонера Олексія Навального, затриманого після прильоту в Росію в аеропорту Шереметьєво 17 січня і потім заарештованого на місяць у справі Ів Роше. Під час мітингів сталися зіткнення демонстрантів із співробітниками правоохоронних органів, відкрито кілька кримінальних справ.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияпротестыправозащитникиНавальныйзадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі