17:02 10.04.2019

Із КМДА евакуювали співробітників після повідомлення про мінування

2 хв читати
Із КМДА евакуювали співробітників після повідомлення про мінування

Аноніми повідомили про мінування адміністративної будівлі на вул. Хрещатик у центрі Києва, поліцейські здійснюють евакуацію громадян з установи, повідомляє відділ комунікації поліції Києва в середу.

"Близько 15:00 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що заміновано будівлю, розташовану на вулиці Хрещатик ... Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, наряди патрульних, вибухотехніки, кінологи, рятувальники та медики. Поліцейські здійснюють евакуацію громадян з установи ... Після завершення обстеження буде надано правову кваліфікацію події", - йдеться в повідомленні.

При цьому в поліції не повідомляють, що це за будівля та установа.

Водночас видання "Інформатор" повідомляє, що йдеться про будівлю Київської міської державної адміністрації. "Від невідомих надійшло анонімне повідомлення про те, що будівлю КМДА мають намір підірвати через 12 годин", - ідеться в повідомленні.

"Невідомі не лише повідомили про вибухівку, а й висунули низку вимог. В анонімному повідомленні йдеться про те, що невідомі вимагають взяти під варту й заарештувати рахунки та майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, а також Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогози, керівництва ДК "Укроборонпром" і директорів усіх державних підприємств. Також невідомі вимагають призначити всім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні терміни позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна й оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов'язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету, в частині, яка належить до інформації з обмеженим доступом", - пише видання.

Анонімні відправники також вимагають, щоб генпрокурор щотижня звітував про стан розслідування кримінальних проваджень.

За даними "Інформатора", вхід до будівлі перекрили. Станом на 16:25 до будівлі нікого не впускали, розпочали евакуацію співробітників КМДА.

Керівник прес-служби Київської міської державної адміністрації Катерина Баранова повідомила виданню "Українська правда": "Надійшло повідомлення, що будівлю КМДА замінували. Всіх евакуювали". За її словами, якщо кінологи впораються до кінця робочого дня, то всі співробітники повернуться назад на свої робочі місця.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА