Кінотеатри анонсували закриття і звільнення співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінотеатри анонсували закриття і звільнення співробітників

Казна та Політика
1419
Українські кінотеатри не зможуть прожити в умовах карантину вихідного дня. За словами співвласника мережі “Планета кіно” Дмитра Деркача, кінотеатри до 80% доходу отримують саме у вихідні. У будні дні люди рідко ходять в кіно.
За його словами, “Планета кіно” планує пропрацювати ще тиждень, після чого, ймовірно, доведеться закрити всі кінотеатри мережі і звільнити 500 співробітників, залишивши людей без роботи і зарплати.
“Ну що ж, карантин вихідного дня ввели, жодних компенсацій, податкових канікул, безвідсоткових позик, допомоги співробітникам закритих компаній. Ми робимо величезну ставку на нашу команду, ретельно відбирали, навчали співробітників, формували корпоративну культуру. Багато менеджерів, директори, адміністратори кінотеатрів працюють з нами з 2008 року або з моменту відкриття чергового кінотеатру”, – скаржиться співвласник мережі.
Як зазначив Дмитро Деркач, кінотеатри вирішили закрити на вихідні, незважаючи на те, що в них набагато безпечніше, ніж в тому ж громадському транспорті, який продовжить переповнюватися в будні дні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас