12:15 15.11.2019

Райффайзен Банк Аваль внесе заставу за голову правління Писарука

1 хв читати
Райффайзен Банк Аваль внесе заставу за голову правління Писарука

Райффайзен Банк Аваль (Київ) внесе заставу за голову правління фінустанови Олександра Писарука у зв'язку з тим, що суд обрав такий запобіжний захід, повідомила прес-служба банку.

"Сьогодні Вищий антикорупційний суд України (ВАКС) ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу для Олександра Писарука у вигляді застави. Райффайзен Банк Аваль повідомляє, що виконає всі необхідні дії щодо внесення застави згідно з вимогою суду", - повідомляється на сайті банку.

За словами голови наглядової ради Райффайзен Банку Аваль Мартіна Грюля, слова якого наводить прес-служба, Писарук і надалі працюватиме на посаді голови правління Райффайзен Банку Аваль.

"Ми переконані, що всі підозри про неправомірні дії буде знято з пана Писарука найближчим часом і що він завжди дотримувався найвищих професійних та етичних стандартів, працюючи і у Райффайзен Банку Аваль, і протягом багатьох років у МВФ та інших міжнародних інституціях", - сказав Грюль.

Як повідомлялося, ВАКС обрав запобіжний захід екс-першому заступнику голови НБУ Писаруку, якого НАБУ вважає одним із головних підозрюваних у справі про видачу 1,2 млрд грн стабкредиту VAB Банку, у вигляді застави 5 млн грн без тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА