20:42 23.04.2020

Рятувальники ліквідували пожежу в Бородянському районі Київської області

2 хв читати
Рятувальники ліквідували пожежу в Бородянському районі Київської області

Рятувальники в четвер увечері ліквідували загоряння трав'яного настилу в Бородянському районі, палій був затриманий на місці події, повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Київській області.

"23 квітня о 12:25 в оперативно-диспетчерську службу Бородянського району надійшло повідомлення про загоряння трав'яного настилу в с.Червоний Ріг", - сказано в повідомленні на сторінці в Фейсбуці

Так, після прибуття на місце рятувальники встановили, що горить трав'яний настил на площі 2 га. Загоряння було локалізовано о 14:45, а о 17:30 повністю ліквідовано.

Зазначається, що до гасіння були задіяні 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 2 трактори, 14 людей особового складу ДСНС і працівники лісового господарства.

На місці події затримано палія.

Раніше обласний відділ комунікації поліції повідомив, що правоохоронці встановили особу 29-річного палія, причетного до масштабної пожежі в Бородянському районі Київської області.

"Встановлено, що після обіду 29-річний житель с.Червоний Ріг спалював сміття на власному подвір'ї. Незабаром вітер поширив вогонь на сухостій, згоріли сусідські господарське приміщення і огорожа. Полум'я швидко перекинулося на інші сусідні ділянки і ліс", - йдеться в повідомленні поліції на сторінці в Фейсбук.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.245 (знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) Кримінального кодексу України.

Підпалювачу загрожує максимальне покарання у вигляді сплати штрафу розміром до 153 тис. грн або позбавлення волі до п'яти років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА