IKEA відкриває свій перший магазин в Україні 1 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA відкриває свій перший магазин в Україні 1 лютого

Фондовий ринок
6431
Вже 1 лютого компанія зустріне своїх перших українських покупців у магазині міського формату у Києві, що розташований у Blockbuster Mall.
Про це повідомили Finance.ua в пресслужбі компанії IKEA.
У магазині діятимуть суворі заходи безпеки, включно із соціальним дистанціюванням, обов’язковим носінням маски та перевіркою температури, а також регулярною дезінфекцією приміщень.
Відповідно до чинних обмежень, магазин зможе одночасно вмістити не більше 500 людей, тому заздалегідь дякуємо нашим майбутнім відвідувачам за розуміння.
Магазин міського формату у Києві стане першим магазином ІКЕА у міському форматі у регіоні Південно-Східної Європи (Україна, Румунія, Хорватія, Сербія і Словенія).
Нагадаємо, ІКЕА у травні минулого року запустила в Україні інтернет-магазин.

Довідка Finance.ua:

  • Як відомо, IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину у вересні 2018 року. Спочатку передбачалося, що об’єкт з’явиться в ТРЦ Ocean Mall в середині 2019 року.
  • Пізніше відкриття магазину IKEA було перенесено на кінець 2019 року. Тоді українські ЗМІ з’ясували, що ритейлер підписав договір на відкриття магазину площею близько 6 тис. кв. м в ТРЦ Blockbuster Mall. Потім запуск перенесли на весну 2020 року, проте тепер знову відклали через карантин.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас