12:24 24.06.2020

Корнієнко стверджує, що не розмовляв з Арахамією про Аллахвердієву, а відео - це монтаж, фрази вирвано з контексту

2 хв читати
Корнієнко стверджує, що не розмовляв з Арахамією про Аллахвердієву, а відео - це монтаж, фрази вирвано з контексту

Опублікований журналістами відеозапис розмов першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка та її голови Давида Арахамії про свою колегу, нардепа Ірину Аллахвердієву, було змонтовано, а сказане було вирвано з контексту, заявив Корнієнко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Розумію, що багатьох обурила поширена Telegram-каналами наша розмова з Давидом Арахамією у Миколаєві. Тому змушений пояснити, а потім вибачитися. По-перше, запис був змонтований, відповідно, фрази вирвані з контексту. По-друге, до монтажу потрапило прізвище шанованої депутатки, нашої колеги, яка жодного стосунку до обговорюваних питань не мала", - написав Корнієнко на своїй сторінці у Facebook.

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" вибачився перед жінками від свого імені та від імені голови фракції Давида Арахамії.

"По-третє, я розумію, що певні фривольні слова могли образити людей - зокрема, жінок. За що від свого імені і від імені Давида приношу щирі вибачення. По-четверте, ми обговорювали товаришів і соратників по політиці як товаришів і соратників по політиці. Відносини між нами всіма, незалежно від статусів депутатів, гендеру та статі - приблизно однакові. Трошки близькі, трошки іронічні, але в будь-якому разі, це відносини людей, які об’єднані однією метою і складають команду. Так, у нас є специфіка мови, якою ми спілкуємося між собою. І це наша внутрішньопартійна справа", - вважає парламентарій.

Депутат закликав користувачів соціальних мереж судити по справах і зазначив, що своїми законодавчими ініціативами він намагається зміцнити рівноправ'я чоловіків і жінок у політиці.

"І наостанок. Прошу спільноту соцмереж нарешті судити по справах, а не по словах. Бо лише так можна згадати, що я був і залишаюся прибічником справжнього рівноправ’я між жінками й чоловіками - зокрема, в політиці. Про це свідчать мої законодавчі ініціативи", - написав Корнієнко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

Збільшення представників праворадикальних сил у Європарламенті є великим викликом для України - Климпуш-Цинцадзе

Макрон розпустив парламент Франції

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

Київ пропонує європейські варіанти змін до розподілу повноважень між державною та місцевою владами - заступник мера

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

Глобальний саміт миру може мати продовження в парламентському вимірі - Стефанчук

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА