20:32 25.09.2018

У Львові затримали трьох осіб, які побили поліцейських і допомогли втекти затриманому водієві-учаснику смертельної ДТП

1 хв читати
У Львові затримали трьох осіб, які побили поліцейських і допомогли втекти затриманому водієві-учаснику смертельної ДТП

У Львові затримали трьох осіб, які напали на поліцейських і допомогли втекти затриманому водієві-учаснику смертельної ДТП.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, напередодні, 24 вересня, у палаті однієї з лікарень Львова поліція проводила слідчі дії із затриманим 22-річним водієм BMW, учасником смертельної ДТП.

"У цей час до лікарні увірвалися близько 10 молодих людей, які побили двох поліцейських і допомогли водію втекти з-під варти", - зазначено в повідомленні.

Поліція ввела в дію план "Сирена". Незабаром поліцейські знайшли автомобіль, на якому зникли зловмисники, а потім затримала трьох із них. За даними поліції, це жителі Львова 23-25 років. Їм пред'явлено підозру в насильстві щодо поліцейських.

Особи інших нападників встановлюють.

У вівторок, 25 вересня, юнак, який втік з лікарні, добровільно прийшов до поліції.

Як повідомлялося, 22-річного нетверезого водія BMW заарештували в лікарні після ДТП на вул.Стрийській у Львові, унаслідок якої одна людина загинула і ще одна людина травмована. У крові водія BMW медики виявили алкоголь.

Йому пред'явлено обвинувачення за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА