Управління фінансами: особисті інвестиції та інвестиції в розвиток бізнесу. Що радять провідні фінансисти і підприємці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Управління фінансами: особисті інвестиції та інвестиції в розвиток бізнесу. Що радять провідні фінансисти і підприємці

721
Управління фінансами: особисті інвестиції та інвестиції в розвиток бізнесу. Що радять провідні фінансисти і підприємці
20 листопада 2020 р в Києві відбудеться практична бізнес-конференція FinRetail 2020, де провідні експерти, фінансові консультанти та успішні підприємці будуть говорити про тренди ведення бізнесу та управління фінансами в кризу.
Про що говоритимуть:
-Держава в дії або «Дія» для фізичних осіб і бізнесу. Можливості віддаленої ідентифікації клієнтів для фінансового сектору і роздрібного бізнесу.
-У що інвестувати в українських реаліях? Можливості фондових ринків і управління приватним капіталом.
-Операція фіскалізація “чому це не боляче. Навіщо рітейлу переходити на програмні РРО (е-чеки). Інноваційні онлайн інструменти для бізнесу.
-Азіатський ринок для українського бізнесу: очікування і реальність.
-Інновації в епоху змін. Що потрібно, щоб клієнти помітили саме вас. Формула сильного креативу.

СЕРЕД СПІКЕРІВ:

Заступник Міністра цифровий трансформації з питань євроінтеграції. У міністерстві відповідає за такі напрямки: цифрову освіту, розвиток малого і середнього бізнесу за допомогою цифрових перетворень, онлайн-безпеку дітей, євроінтеграцію – Валерія Іонан
Управління фінансами: особисті інвестиції та інвестиції в розвиток бізнесу. Що радять провідні фінансисти і підприємці
Заступник генерального директора з розвитку фінансового бізнесу Укрпошта – Дмитро Поліщук.
- Керівник експертної групи Департаменту цифрового розвитку Міністерства цифровий трансформації України, співзасновник компанії Kyiv Legal Hackers, кандидат юридичних наук – Денис Іванов.
Управління фінансами: особисті інвестиції та інвестиції в розвиток бізнесу. Що радять провідні фінансисти і підприємці
- В. о. директора Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУОльга Василева.
- Директор Київської філії Фрідом Фінанс, практикуючий інвестор на фондовому ринку України, США, сертифікований фахівець Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України за напрямом «Торгівля цінними паперами» – Богдан Сидоренко.
- Директор з розвитку Українська біржа – Олексій Сухоруков. В індустрії інвестицій більше 25 років. Працював в Інвестиційній групі УНІВЕР (Київ), Групі компаній ТЕКТ (Київ), на Фондовій біржі РТС (Москва), в Депозитарно-Кліринговій Компанії (Москва).
- Керуючий активами, співзасновник і викладач M.Ritcher & Partners, співзасновник в Wotan, фінансовий радник, член Незалежної Експертної Ради Фонду «Отаман: Фонд перспективних акцій», член Незалежної Експертної Ради Фонду «Ярослав Мудрий: Фонд Акцій» – Михайло Рітчер.
- Маркетинг-директор MEGOGOВалерія Толочина. Має 18-річний досвід у сфері реклами, маркетингу, PR, CRM, SMM і CSR. З 2010 року і до осені 2020 року очолювала маркетинг INTERTOP в Україні та Казахстані.
- Директор з маркетингу CCLoanГанна Моісеєва. Пройшла шлях від арт-директора глянцевого журналу до CMO топових fintech компаній України. Маркетолог-практик з понад 15-річним досвідом роботи в Інфобізнес, it, інвестиційних, юридичних і фінансових компаніях. Одними з її успішних кейсів в тій же категорії є бренди “Dinero” і “Укрпозика”. Спікер MFO Summit 2020 і член журі Effie Awards 2020.
- Співвласниця digital-агентства LOBODS, серед клієнтів якого понад 80 українських та міжнародних брендів, супроводжували брендові сторінки ТАСкомбанк, КредитМаркет, Universal Bank, Loany і багатьох інших – Зоя Лобода.
- Керівник відділу бренд-менеджменту lifecell – Ольга Щупак.
Та багато інших провідних фахівців. Всього більше 30 спікерів.
Конференція пройде 3ма тематичними сесіями:
1) Сесію «Retail» рекомендовано відвідати: підприємцям, власникам бізнесу, що займаються роздрібною торгівлею, директорам департаментів / керівникам напрямків продажів, маркетологам, бренд і PR менеджерам, а також представникам компаній, які пропонують інноваційні рішення і технології для торгівлі.
2) Сесію «Finance» рекомендовано відвідати: заступникам голів правління банків, страхових компаній, СЕО мікро-фінансових компаній, керівникам департаментів роздрібного бізнесу, стратегії, маркетингу, реклами і PR, IT, ризиків, а також представникам компаній-постачальників рішень для роздрібного бізнесу.
3) Сесію «Інвестиції» – рекомендується відвідати початківцям і досвідченим інвесторам. Всім, хто піклується про примноження власних заощаджень і бажає розбиратися в різних інструментах інвестування, навчитися формувати збалансований інвестиційний портфель.
Взяти участь в конференції можна як у форматі оффлайн так і онлайн. Важливо знати, що у зв’язку з пандемією, викликаної вірусом COVID 19, кількість квитків на присутність оффлайні в цьому році обмежена.
Детальніше дізнатися про пакети для учасників, програму, спікерів, наявність вільних місць та зареєструватися можна за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас