У месенджері Viber з'явилася функція нагадувань про завдання і важливі події — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У месенджері Viber з'явилася функція нагадувань про завдання і важливі події

Фондовий ринок
1023
Розробники месенджера Viber запустили функцію в розділі “Мої замітки”, за допомогою якої користувачі зможуть створювати нагадування про завдання та інші важливі події. Нова опція дозволяє легко відстежувати повідомлення і нагадування в рамках єдиної платформи.
У компанії Rakuten Viber вважають, що оскільки з кожним днем​ & #8203;сучасний темп життя стає швидшим, а щоденний розпорядок — більш насиченим через нові виклики пандемії COVID-19, ведення списку справ і нагадувань набуває все більшого значення для збереження контролю над власним життям. Нова функція створення нагадувань в Viber в розділі “Мої замітки” допомагає користувачам звикнути до нових реалій, стежити за графіком і пам’ятати про важливі події та справи в рамках платформи для спілкування з сім’єю, друзями та колегами.
Функція вже доступна користувачам платформи Android. На iOS нагадування в “Моїх нотатках” з’являться найближчим часом.
Для того щоб створити нагадування, необхідно довго тиснути на будь-яке повідомлення і вибрати функцію «Встановити нагадування». Далі потрібно вибрати дату і час, коли спрацює опція, і вирішити, чи буде це нагадування повторюватися. У обраний час і день платформа надішле вам нагадування. Крім цієї опції, в “Моїх нотатках” можна робити нотатки про завдання, події і про що-небудь ще; виділяти і приховувати виконані завдання; зберігати повідомлення з інших чатів разом з посиланням на початковий діалог.
Нагадаємо, що раніше Viber запустив нові інструменти для боротьби зі спамом в додатку, включаючи заборону пошуку і додавання в групи і спільноти.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас