RU
 

У Києві біля залізничної колії знайшли мертвого чоловіка

Корреспондент.net,  19 лютого 2020, 09:16
0
466
У Києві біля залізничної колії знайшли мертвого чоловіка
Фото: kiev.informator.ua
На місці працювали поліцейські і лікарі

На тілі є травми, а його куртка розірвана. За попередніми даними, він впав з перону або його міг збити поїзд.

Машиніст одного з потягів, що проходив повз вокзал Караваєві дачі, вранці в середу, 19 лютого, помітив біля колій лежачого чоловіка. На місце виїхали лікарі, патрульні і рятувальники, повідомляє Інформатор.

Однак, прибулі медики могли лише констатувати смерть чоловіка.

Зазначається, що бездиханне тіло виявили ще затемна, близько 05:00. При попередньому огляді лікарі констатували, що на тілі чоловіка є травми. Найімовірніше, він міг загинути, впавши з перону (на Караваєвих дачах вони досить високі) або ж, що більш імовірно, його збив поїзд. На куртці було видно свіжі рвані дірки, ніби він зачепився об край рухомого потяга.

Поруч із загиблим лежав телефон і документи, які допомогли встановити його особу. Це 54-річний житель Житомирської області. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Раніше повідомлялося, що в Києві поїзд на смерть збив дівчину в навушниках. Вона не чула сигналів, які подавав машиніст. Аналогічна трагедія сталася наприкінці минулого року - під Києвом поїзд збив 18-річну дівчину, яка не помітила його через навушники. Вона загинула на місці.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевсмертьПоезд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі