08:19 07.04.2018

У Києві засудили лжемінера станції метро

2 хв читати
У Києві засудили лжемінера станції метро

У столиці засудили уродженця Київської області, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, відправив до поліції неправдиве повідомлення про мінування станції метро "Оболонь".

"Анонімний дзвінок до поліції надійшов у середині лютого. Тоді невідомий повідомив про вибухівку на станції київського метро "Оболонь". На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група територіального управління поліції, співробітники управління поліції в метрополітені, працівники вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники і медики", - повідомили у відділі комунікацій поліції Києва.

Під час обстеження станції метро вхід і вихід пасажирів обмежили. Для безпеки громадян правоохоронці евакуювали близько 100 чоловік. Унаслідок перевірки фахівці профільних служб не виявили ніяких небезпечних предметів.

В результаті проведення комплексу розшукових заходів поліцейські оперативно встановили особу лжемінера і затримали його вдома.

"Правоохоронці з'ясували, що незадовго до анонімного дзвінка 24-річний псевдомінер знаходився в поліцейській дільниці, де на нього склали адміністративний протокол за вчинення насильства в сім'ї. За словами молодої людини, хибне повідомлення про вибухівку він зробив з хуліганських спонукань", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що під час судового засідання підозрюваний повністю визнав свою провину.

Вироком Оболонського районного суду в Києві зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, та засуджено на три роки з випробувальним терміном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА