14:38 18.06.2019

Гендиректором ZIK стала продюсер Вітрук, телеканал розпочинає переформатування

1 хв читати
Гендиректором ZIK стала продюсер Вітрук, телеканал розпочинає переформатування

Генеральним директором телеканалу ZIK після зміни власника стала продюсер, керівник "Інтер Медіа Продакшн" Наталія Вітрук. Телеканал розпочинає своє переформатування.

"Очолити ZIK для мене - новий професійний виклик. Я рада приєднатися до команди фахівців каналу й почати будувати медіамайданчик майбутнього. Багато зроблено, але багато також іще попереду. Це буде соціально відповідальний телеканал, оскільки нашим слоганом стає "ZIK. Об'єднуємо країну", - цитує Вітрук PR-відділ ZIK.

Функції шеф-редактора телеканалу покладені на Дарію Гордійко, яка раніше працювала випусковим редактором NewsOne і шеф-редактором ток-шоу на "Прямому".

Данило Нікуленко, який до цього обіймав посаду шеф-редактора медіа-холдингу ZIK, стане заступником гендиректора телеканалу.

Одним із нових облич телеканалу ZIK буде ведучий Василь Апасов, який у вівторок вийде в ефір зі своїм авторським проектом.

Згідно з оновленою концепцією ZIK об'єднуватиме українців від Одеси до Полтави, від Маріуполя до Івано-Франківська, від Чернівців до Харкова, від Миколаєва до Чернігова.

Як повідомлялося, народний депутат України Тарас Козак (фракція "Опозиційний блок"), власник телеканалів "112 Україна" і NewsOne, став власником телевізійних мовників телеканалу ZIK та створює медіахолдинг "Новини".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА