12:22 27.10.2020

Мінветеранів винесло на громадське обговорення проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни

1 хв читати
Мінветеранів винесло на громадське обговорення проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни

Міністерство у справах ветеранів України розробило і винесло на громадське обговорення проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві.

"Нині в суспільстві набуває поширення таке явище, як формування упереджено-негативного ставлення до ветеранів війни. Насамперед це відбувається через активне висвітлення в ЗМІ окремих негативних вчинків ветеранів і замовчування позитивних прикладів, яких насправді значно більше. Результатом таких процесів стає дистанціювання суспільства від ветеранів і навіть прояви зневаги до них. Ці явища підсилюються заходами інформаційної агресії проти України та її захисників", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

У відомстві зазначають, що для формування позитивного сприйняття суспільством ветерана війни - взірця героїзму та патріотизму необхідний системний підхід.

З цією метою міністерство розробило проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві.

Очікується, що реалізація концепції забезпечить успішну реінтеграцію ветеранів війни в мирне життя як активних, працездатних членів суспільства, створить позитивне інформаційне середовище для захисників України та сформує шанобливе ставлення громадян до ветеранів-захисників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА