19:57 31.08.2019

На Донбасі в суботу бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню, поранений український військовий

2 хв читати
На Донбасі в суботу бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню, поранений український військовий

Незаконні збройні формування з початку доби в суботу сім разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції об'єднаних сил, поранення отримав український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненої мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82-мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу ввечері.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 3 обстріли позицій ООС: тричі неподалік Водяного з напрямків Ужовки і Пікузи - з забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82-мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ зробили 4 обстріли позицій ООС: двічі поблизу Зайцевого у напрямку Гольмівського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; біля Травневого у напрямку Гольмівського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; у Луганського з напрямку Нижнє Лозове - зі станкового протитанкового гранатомета.

Українські військові підкреслили, що на одному з напрямків бойовики попросили режим "тиші" для "евакуації" тіл своїх загиблих, а через деякий час відкрили вогонь по позиціях підрозділів ООС. В результаті ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

"Зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Військовослужбовцеві було надано першу медичну допомогу та доставлено до медичного закладу", - додали в штабі.

30 серпня бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА