RU
 

СБУ відкрила справу проти керівництва харківського Електроважмашу

Корреспондент.net,  17 червня 2020, 11:34
0
260
СБУ відкрила справу проти керівництва харківського Електроважмашу
СБУ у вівторок, 16 червня, провела обшук у заводоуправлінні Електроважмашу

Топ-менеджери підприємства звинувачуються у поставках продукції в Російську Федерацію за збитковими угодами.

 
Слідчі СБУ повідомили про підозру двом топ-менеджерам харківського держпідприємства Електроважмаш. Про це в середу, 17 червня, повідомила СБУ.
 
За даними спецслужби, керівники підприємства звинувачуються в поставках продукції в Російську Федерацію під виглядом договору з європейською комерційною структурою.
 
У 2019-2020 роках підозрювані уклали ряд завідомо збиткових операцій, згідно з якими агрегати і запчастини надходили найбільшому виробнику маневрових і магістральних тепловозів у РФ.
 
За висновком експертів, продаж продукції за цінами, нижчими за собівартість, завдала держпідприємству збитків на 15 млн грн. На підставі постанови суду силовики провели обшук у заводоуправлінні Електроважмашу.
 
 
Вони вилучили документацію, що підтверджує протиправну діяльність керівництва підприємства, відзначається в повідомленні СБУ.
 
Нагадаємо, раніше СБУ виявила розкрадання на Львівській залізниці. Менеджери Львівської залізниці у змові з комерсантами купили старі запчастини для рухомого складу за ціною нових на 3,7 млн ​​грн.
 
Раніше в Запоріжжі СБУ затримала групу наркототорговців. За даними слідства, до складу групи входило 7 жителів Запоріжжя, в тому числі, раніше судимі за аналогічні злочини.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ХарьковСБУуголовное делообыск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі