RU
 

Кличко розповів про шанси Усика в суперважкій вазі

iSport.ua,  21 вересня 2018, 15:21
0
1834
Кличко розповів про шанси Усика в суперважкій вазі

Легендарний українець розповів про різницю, яка розрізняє у боксі важку і суперважку вагу.

 
Володимир Кличко розповів про спаринги з Олександром Усиком, свої тренування після завершення кар'єри, а також порівняв важку і надважку вагу.
 
"Ми із Сашком зустрілися на рингу, поспарингували. Раніше в нас не було можливості, але зараз вона видалася. Незважаючи на те, що я закінчив професійну кар'єру, я продовжую займатися спортом. Кожен день тренуюся і раз на два-три тижні проводжу спаринги на власне задоволення.
 
Шанси Усика в суперважкій вазі? Суперважка вага - це не крузервейт, де Олександр є абсолютним чемпіоном. Там усе трішки по-іншому: інша техніка, інше переміщення по рингу. Утім, і схоже є, звісно. Це справа звички. Я колись, дуже давно, був у Сашковиній вазі. Потім перейшов у важку вагу. Різниця невелика, але вона є.
 
Але якщо, наприклад, порівнювати аматорський бокс і професійний, то це два різних види спорту. Так само крузервейт і важка вага мають подібності і відмінності. Тому ці міальгічні спаринги, які ми проводимо з Олександром, йдуть йому на користь, тому що у вазі є велика різниця", - сказав Кличко в інтерв'ю для Boxing.ua.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі