Про дорожні роботи тепер можна буде дізнатися в додатку «Kyiv Smart City» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про дорожні роботи тепер можна буде дізнатися в додатку «Kyiv Smart City»

Казна та Політика
306
Вже найближчим часом додаток “Kyiv Smart City” буде автоматично повідомляти про дорожні ремонтні роботи. Спочатку такі повідомлення будуть отримувати всі користувачі, а незабаром тільки ті, кому ця інформація потрібна.
Про це повідомили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.
Система нагадає, якщо термін дії купленого QR-квитка закінчується. У дні загальноміських заходів користувачам приходять повідомлення про перекриття доріг і зміну маршрутів громадського транспорту.
Розробники також запустили в додатку розділ «Афіша заходів». Для зручності створено три підрозділи: «Культурні заходи», «Відпочинок», «Освітні заходи». При включеній геолокації користувачі можуть вибирати події за такими параметрами, як час, популярність і місце проведення. А якщо активний киянин хоче помістити в додаток власний захід – він отримає таку можливість. Необхідно лише створити івент на ресурсі kyivmaps, який інтегрований в додаток, і в розділі «Афіша» всі користувачі програми побачать захід. У 2020 році розвиток додатку продовжиться.
Київ – перше українське місто в смартфоні. Сьогодні вже понад 130 000 користувачів завантажили міський додаток “Kyiv Smart City”.
За матеріалами:
100realty.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас