Facebook спрощує налаштування приватності для користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook спрощує налаштування приватності для користувачів

Технології&Авто
320
Соціальна мережа Facebook спрощує користувачам доступ до інструментів налаштувань приватності.
Про це повідомила прес-служба компанії.
“Події минулого тижня показали, як багато роботи нам потрібно зробити, щоб забезпечити дотримання наших політик і допомогти людям зрозуміти, як працює Facebook, і про те, що вони можуть робити зі своїми даними”, – йдеться в повідомленні.
Розробники соцмережі зазначили, що почули голосно і ясно, що користувачам занадто важко знайти налаштування конфіденційності та інші важливі інструменти.
Тому Facebook переробив меню налаштувань програми соцмережі для мобільних телефонів, зібравши всі налаштування приватності на одній сторінці.
Як зазначається, тепер користувачам буде ясно, яку саме інформацію може і не може отримати і поширити сторонній додаток.
Користувачі зможуть подивитися свою активність і при бажанні видалити цю інформацію. Сюди входять пости, які користувач поширював, або на які відреагував, запити друзям, пошукові запити в Facebook.
Також стверджується, що тепер можна буде управляти інформацією, яку соцмережа збирає і враховує при розміщенні реклами в стрічці користувача.
Нагадаємо, компанія Facebook перебуває під вогнем критики, оскільки з’ясувалося, що британська аналітична фірма Cambridge Analytica зловживала великими обсягами даних, отриманих через Facebook, щоб допомогти політикам перемогти на виборах. Зокрема, мова йде про виборчу кампанію президента США Дональда Трампа і Brexit-кампанію.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас