31 березня 2019, 17:41

Дані алко-опитувань на 18:00

18:44

Ну что, через полтора часа нам уже официально объявят, кто и что сегодня пил на самом деле. Тем временем, публикуем результаты последнего партизанского опроса алкогольных предпочтений.

«ЗЕбровка» - 24,74%
Шоколадный ликер - 22,93%
Водка русская «Бойкая» - 10,18%
«Вдова Клико» - 10,14%
Коньяк «Черный полковник» - 4,97%
Пиво «Смешное» - 4,60%

Чьи данные, не очень понятно. Судя по тому, как резко «уменьшился» разрыв между лидером и вторым номером, скорее всего, это данные производителя шоколадного ликера.

***

На 15:00 атмосфера на барных стойках страны не сильно поменялась. Но есть небольшой рекорд.

На этот момент питейные заведения посетили примерно на 4,5% больше людей, чем на последних выборах президента в 2014 году.

Данные одного из производителей говорят следующее:

«ЗЕбровка» - 27,6%
Шоколадный ликер - 20,5%
«Вдова Клико» - 16,3%
Водка русская «Бойкая» - 13,9%
Коньяк «Черный полковник» - 6,2%
Пиво «Смешное» - 5,9%

****

Еще один производитель провел собственное исследование и утверждает, что к этому моменту люди выпили

«ЗЕбровку» - 27,9%
Шоколадный ликер - 18,4%
«Вдову Клико» - 14,1%
Водка русская «Бойкая» - 11,2%
Коньяк «Черный полковник» - 7,2%
Пиво «Смешное» - 7,1%

Не знаю как вас, но я в легком шоке от количества любителей пива. Откуда?! Воскресенье же.

***
От производителя шоколадного ликера продолжает поступать очень обрывочная информация. У них уверены, что к 16:00 выпившие назвали такие напитки:

«ЗЕбровка» - 29%
Шоколадный ликер - 19%
«Вдова Клико» - 14%

Тем временем, под Центризбиркомом аномальное оживление неизвестных товарищей, охраняющих палатки. Да, там уже есть палатки. И судя по всему, к ночи будет акция протеста против фальсификации на выборах.

*****

Друзі)

Дехто дорікає, мовляв, відкриваючи дані соц-алко-опитувань я порушую законодавство України.

По-перше, раджу усім хто переймається порушенням закону перевірити свої дописи за останні дні і пересвідчитися, що вони так само наповнені обуренням з приводу відкритого, відвертого і справжнього ґвалтування виборчого законодавства штабами Зеленського, Тимошенко та Порошенко. Починаючи з телеефірів і закінчуючи білбордами «Думай», «Змінюй» та «Зробимо ЇХ» в день тиші.

Дозволю собі припустити, що масштаби цих порушень, на які витрачені сотні невідомо звідки взятих мільйонів доларів та охоплена ними аудиторія в тисячі разів більше мого телеграм-каналу.

По-друге, я б радив все ж читати той самий закон. Я читаю виборче законодавство з 2010 року, коли вперше почав публікувати дані алкогольних соцопитувань. Так от, згідно ч. 4 ст. 566 Закону України «Про вибори Президента України»

«Забороняється оприлюднення в день виборів результатів опитування виборців щодо їх волевиявлення під час голосування до його закінчення.»

Я не є ЗМІ або офіційним джерелом такої інформації. Так само, я не є розпорядником або власником будь-яких інших майнових або інтелектуальних прав на ці дані. І вважати це оприлюдненням у формулюванні закону не можна.

Що стосується ЗМІ, які можуть посилатися на такі данні, я їх не контролюю. І чесно кажучи, мало розумію, як можна на мене посилатися, публікуючи ці дані. Я не є членом штабу або працівником соцслужби.

Так що продовжуємо спокійно і тверезо насолоджуватись своїм вибором алкогольних напоїв.

Чому Трипільська ТЕС не була достатньо захищена та чи вдасться ворогу знищити українську енергосистему

Через втрату Трипільської ТЕС виникло багато питань про ступінь захисту енергетичних об'єктів України від атак ворога. Агентство відновлення захищає лише частину енергетичних об'єктів розподільчої мережі, але далеко не всі...

Проєкти відновлення: зустрічі держави і бізнесу

До кінця листопада плануємо провести чотири великі зустрічі з представниками будівельного ринку прифронтових областей, які найбільше постраждали від воєнних дій...

Нові правила тендерів відновлення

Наприкінці літа Агентство відновлення розпочало перші тендери на проектні та будівельні роботи з відновлення житла та соціальної інфраструктури...

У Ягідному розпочинається відбудова житла: відновлюємо одне з найбільш постраждалих українських сіл

Розбиті й понівечені житлові будинки, зруйнований сільський клуб, спалена військова техніка окупантів на вулицях та школа, яка перетворилася на вʼязницю для 370 людей – таким село Ягідне на Чернігівщині бачили ті, хто приїздив туди після деокупації...

Розпочали відновлювальні роботи у Макарові Київської області

Це один із населених пунктів, який найбільше постраждав через вторгнення російських військ. Відбудова житла у таких містах і селах – один із наших пріоритетів...

Запрошуємо на тендери з відновлення Посад-Покровського 

Агентство відновлення оголосило перші 2 тендери на будівництво 13 житлових будинків у селі Посад-Покровське Херсонської області. Усього буде проведено  9 тендерів – від 5 до 14 будинків у кожному...