21:14 23.03.2020

Нацгвардія доставить китайські тести до низки регіонів України

1 хв читати
Нацгвардія доставить китайські тести до низки регіонів України

Три літаки Національної гвардії України, які вилетіли з аеропорту "Жуляни" в Одесу, Львів та Харків забезпечать швидке транспортування прибулих із Китаю медичних тестів на виявлення коронавірусної інфекції, після цього лайнер з Харкова полетить в Дніпро, повідомила прес-служба Нацгвардії.

"Гвардійці забезпечують транспортування до регіонів України першої партії медичного вантажу, який прилетів у ніч на понеділок з Китаю. Для максимально швидкої доставки 3 літаки Національної гвардії України з київського аеропорту в Жулянах вилетіли до Одеси, Харкова та Львова. Літак, що летить до Харкова, після полетить до Дніпра. Далі з цих кущових аеропортів автотранспорт Національної поліції розвезе в усі округи", - йдеться в повідомленні.

Зі свого боку, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що медичні установи МВС також отримають засоби безпеки. Крім того, за його словами, в Україну очікуються нові поставки медпрепаратів з Китаю.

"Після цієї доставки Україна буде краще захищена від вірусу, ніж це було раніше. Ми очікуємо ще нових поставок з Китаю важкими літаками Збройних сил України найближчим часом", - додав заступник міністра.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

Окупанти обстріляли Малу Токмачку Запорізької області, загинув місцевий житель

Найближчі дні в Україні будуть теплими, у низці областей пройдуть короткочасні дощі

Кількість загиблих у Харкові зросла до двох осіб - Терехов

Україна та Греція найближчим часом укладуть угоду про безпеку - Офіс президента

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА