07:24 19.07.2019

За минулу добу на Донбасі один військовослужбовець ЗС України загинув, ще двоє отримали поранення

2 хв читати
За минулу добу на Донбасі один військовослужбовець ЗС України загинув, ще двоє отримали поранення

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 11 разів порушили режим припинення вогню, в результаті обстрілу один військовослужбовець ЗСУ загинув, двоє отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"У результаті підриву один військовослужбовець загинув і під час ворожих обстрілів двоє отримали поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, яке не суперечить Мінським домовленостям", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 9 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі поблизу Пісків - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Троїцького - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; у Кам'янки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; навколо Водяного - зі станкового протитанкового гранатомета; двічі неподалік населеного пункту Павлопіль - з мінометів калібру 120 мм, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Ломакиного - з міномета калібру 82 мм; біля Пищевика - з ручного протитанкового гранатомета", - зазначили в штабі ООС.

Також обстрілу з підствольного гранатомета і стрілецької зброї піддався населений пункт Майорське в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

З початку поточної доби бойовики один раз обстріляли позиції Об'єднаних сил.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог зробив один обстріл позицій українських захисників: біля Широкиного - зі стрілецької зброї", - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки один бойовик НЗФ були знищений, і двоє отримали поранення.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА