RU
 

Луческу: Динамо гратиме тільки на перемогу

iSport.ua,  7 грудня 2020, 16:54
0
160
Луческу: Динамо гратиме тільки на перемогу

Наставник киян висловився про поєдинок проти Ференцвароша.

 
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу поділився очікуванням про майбутню гру проти Ференцвароша в рамках групового раунду Ліги чемпіонів.
 
Румунський фахівець розповів про особисте протистояння проти Сергія Реброва.
 
"Якщо мені встигнуть привезти бутси з музею, то я зіграю проти нього. Мої бутси індивідуального пошиття. Раніше ми самі собі шили взуття. Грати не можу, нічого взути".
 
Спеціаліст про те, як поєдинок проти Маріуполя (2:1) в чемпіонаті України вплинув на підготовку до ЛЧ.
 
"Матч проти Маріуполя був би перевірочним, якби ми грали в повному складі. Але у нас не було одного гравця, на всіх було велике навантаження. Останні два дні ми відновлюємо футболістів після того матчу".
 
Мирча Луческу
Мірча Луческу / Джерело: ФК Динамо Київ
 
 
Наставник заявив, що гравці Динамо спробують виправити помилки, які допустили в першій грі.
 
"У Ференцвароша хороший склад, всього кілька угорців, а решта - багатонаціональні футболісти. Наш склад на матч, приблизно, відомий. Грати нарівні з великими клубами ми не можемо, поки що. Поки ми не обіграємо великі клуби, нас вважатимуть командою рівня Ліги Європи. Важливо завтра виграти і продовжити шлях в єврокубках. Хочеться рости, грати так, щоб нас поважали.
 
Хочеться змінити ставлення до справи. Наприклад, у другому таймі матчу з Ференцварошем ми почали грати індивідуально і забули про командну гру. Втрачали м'яч, і цим дали перевагу. Якщо змінимо ставлення до діла, то не повторимо таких помилок".
 
Мирча Луческу
Мірча Луческу / Джерело: Getty Images
 
 
Луческу також заявив, що Динамо гратиме на перемогу.
 
"Будемо думати тільки про перемогу і грати тільки на перемогу. Ференцварош - міцна команда, ми, приблизно, однакового рівня. Не втрачаю надію, що завтра зіграє Буяльський. Забарний і Сидорчук також повернулися в загальну групу і зможуть зіграти з Ференцварошем", - сказав фахівець на передматчевій прес-конференції.
 
Матч Динамо Київ - Ференцварош відбудеться у вівторок, 8 грудня, о 22:00 за місцевим часом. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція зустрічі.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі