ТОП-5 зарплат гендиректорів українських державних підприємств (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 зарплат гендиректорів українських державних підприємств (інфографіка)

Казна та Політика
1791
Уже не перший рік зарплати українських чиновників є болючим питанням для України. Часом складно зрозуміти, за що керівники держкомпаній отримують шалені суми.
Один з найбільш високооплачуваних чиновників в Україні – глава правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв. У січні поточного року він отримав 2,08 млн грн, що в більш ніж в 2 рази перевищило розмір зарплати американського президента Дональда Трампа.
Другий рядок нашого рейтингу чиновників з найвищими зарплатами посів генеральний директор ПАТ “Укрпошта” Ігор Смілянський, його зарплата в січні склала 1,88 млн грн. Така ж сума була потрібна на зарплати 314 листонош.
Ще одним директором держпідприємства з нереально високою зарплатою став керівник ДП “Антонов” Олександр Донець. За грудень 2019 року він отримав зарплату і премії на 1,33 млн грн – стільки грошей треба було для того, щоб виплатити зарплати в тому ж місяці 85 співробітникам підприємства.
До нашого ТОП-5 чиновників з найвищими зарплатами також потрапили директор КБ “Південне” Олександр Дегтярьов і керівник Адміністрації морпортів України Райвис Вецкаганс.
ТОП-5 зарплат гендиректорів українських державних підприємств (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що середня зарплата у вересні зросла до максимуму з початку року і склала майже 12 тисяч гривень. За його словами, основною причиною зростання зарплат стало підвищення МЗП, а також відновлення ділової активності на ринку зайнятості.

Отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас