15:42 02.07.2018

На судноремонтному заводі в Херсоні горить судно

2 хв читати
На судноремонтному заводі в Херсоні горить судно

Близько полудня понеділка до Держслужби з НС надійшло повідомлення про загорання надбудови судна 1982 року випуску, яке перебуває на ремонті на суднобудівному заводі.

"Після прибуття на причал Дніпра в Херсоні рятувальники з’ясували, що пожежа охопила палубу на площі 100 кв. м. Вогонь розповсюджувався горючим оздобленням коридору та каютами судна на штурманську рубку. Пожежу локалізовано о 13:00", - ідеться в повідомленні, розміщеному в понеділок удень на сторінці ГУ ДСНС у Херсонській області у Facebook.

Наразі триває проливання утеплювача.

На місці події працюють 20 членів особового складу та 5 од. спецтехніки. Загиблих і постраждалих унаслідок загорання немає.

"Попередня причина займання - порушення правил пожежної безпеки під час проведення вогневих робіт", - ідеться в повідомленні.

Як уточнила прес-служба суднобудівної Smart Maritime Group (SMG) "Смарт-Холдингу", до складу якої входить Херсонська судноверф, займання сталося на судні, що прибуло на підприємство на ремонт під прапором іноземної держави.

"Сьогодні, 2 липня, об 11.45 сталося загоряння на судні Sormovskiy-45 (прапор Джурджулешти), розташованому в акваторії Херсонської верфі "Смарт Мерітайм Груп". Пожежний розрахунок, який прибув на місце інциденту, бореться з розповсюдженням полум'я. Причиною пожежі стало виконання командою судна зварювальних робіт", - повідомляє прес-служба.

Додаткових деталей інциденту в прес-службі не уточнюють.

Міжнародний вільний порт Джурджулешти - порт, розташований за 133,8 км від Чорного моря, на лівому березі річок Прут і Дунай. Порт розташований поблизу молдовського кордону з Румунією та Україною. Єдиний порт Молдови з виходом до Чорного моря.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА