HP створює нову VR-гарнітуру з надвисокою роздільною здатністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP створює нову VR-гарнітуру з надвисокою роздільною здатністю

Технології&Авто
346
HP планує створити зручну гарнітуру з дуже високою роздільною здатністю для платформи віртуальної реальності Microsoft Windows Mixed Reality.
Ресурс Road to VR опублікував інформацію про цю гарнітуру, яка носить кодову назву Copper і поки не має офіційної ціни або дати випуску.
Апарат помітно відрізняється від інших пристроїв Windows Mixed Reality, включаючи гарнітуру HP першого покоління, випущену в 2017 році.
Copper може запропонувати роздільну здатність 2160 × 2160 пікселів для кожного ока.
Пристрій HP буде помітно зручнішим, ніж попередники. Зокрема, повідомляється, що при експлуатації вага здається невеликою. У той час як більшість гарнітур Windows Mixed Reality використовують пластикове кільце навколо голови користувача, дизайн Copper дуже схожий на Oculus Rift з ремінцями збоку і зверху.
Шолом оснащений тими ж вбудованими камерами для відстеження рухів, що й інші гарнітури Windows Mixed Reality, які збільшують вагу, але одночасно спрощують налаштування і роботу з такими гарнітурами.
Cooper після запуску буде доступна всім бажаючим, але, як і більшість продуктів Windows Mixed Reality, гарнітура насамперед розрахована на бізнес, а не на пересічних споживачів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас